Aurel Botănel

Aurel Botănel s-a născut în data de 17 iunie 1971, în Tg-Jiu, un oraș cu câteva monumente de artă ale binecunoscutului scluptor Constantin Brâncuși, într-o familie de oameni modești, cu doisprezece copii, Aurel fiind al zecelea copil.

Datorită harului lui Dumnezeu, de mic copil a avut parte de o educație bună, fiind implicat în activitățile bisericii. Când s-a apropiat de vârsta majoratului, s-a hotărât să-L urmeze pe Domnul, astfel încât în 22 octombrie 1989 am încheiat legământ cu Domnul prin botezul în apă, iar în 1990 a experimentat botezul cu Duhul Sfânt.

După terminarea liceului s-a angajat la o fabrică de mașini-unelte, apoi a plecat în armată. După satisfacerea stagiului militar, pe lângă serviciu, a studiat la Institutul Teologic Penticostal din București, cursuri fără frecvență, iar în 1999 a obținut diploma de licență în Teologie Pastorală și Didactică.

În data 27 august 1998 s-a căsătorit cu Tabita Cercelaru și au împreună 7 copii.

În prezent, păstorește Biserica Penticostală “Golgota” Tg-Jiu, împreună cu un sector de biserici din județul Gorj. De asemenea este responsabil cu lucrarea de tineret din Regionala Oltenia-Argeș și are pe inimă lucrarea de evanghelizare și misiune. În acest sens a făcut câteva călătorii de misiune pe termen scurt în Africa și Asia.

Detalii Profil