Ileana-Ina Kopjar

Ileana-Ina Kopjar (Hrișcă) a fost director executiv al Centrului Român de Studii Interculturale (CRST) din Constanța timp de cincisprezece ani (2007-2022). În aprilie 2022, s-a căsătorit cu Christian Kopjar, un misionar german care a slujit în Liberia timp de mai bine de zece ani.
Ca și familie s-au mutat în Liberia în ianuarie 2022, iar în prezent conduc o bază de misiune Youth With A Mission (Tineri pentru Misiune) în orașul Margibi. Pe lângă aceasta, Christian și Ina slujesc în APME ca și coordonatori regionali pentru misionarii APME din Africa. Ileana s-a alăturat Consiliului Director al APME în 2019, iar în prezent este secretar extern pentru APME.
În 2015, Ileana a obținut un master în Conducere Misională, iar în prezent urmează un doctorat în Studii Interculturale. Pasiunea Inei este să vadă Împărăția lui Dumnezeu extinsă printre națiuni, în timp ce tinerii credincioși își dedică viața pentru a duce Evanghelia acolo unde este cel mai puțin predicată.
Ileana a crescut într-o familie creștină minunată, bucurându-se de îndrumarea părinților ei, de părtășia celor doi frați și a celor șase surori, în timp ce biserica ei de acasă i-a oferit o formare spirituală solidă! Prietenii și familia îi spun INA.

Detalii