Ileana-Ina Kopjar

Cunoscută și ca Ina, a fost director executiv la Centrul Român de Studii Transculturale (CRST) din Constanța, timp de 15 ani, iar începând cu anul 2019, este parte a Consiliului Director al APME, ca urmare a deciziei de integrare a CRST în cadrul APME și din august 2022 este coordonator al echipei din Africa.

Ina a crescut într-o familie numeroasă, unde a primit o educație creștină de mic copil. Mai târziu și-a primit creșterea spirituală și a slujit în cadrul bisericii penticostale „Maranata” din Murfatlar, Constanța. În 30 aprilie s-a căsătorit cu Christian Kopjar, slujitor într-o țară din Vestul Africii.

Pasiunea Inei este să vadă Împărăția lui Dumnezeu extinsă printre națiuni, pe măsură ce tinerii creștini sunt echipați pentru misiune și aleg să își dedice viețile pentru a duce Evanghelia acolo unde încă nu a fost vestită.

Prin conducerea pe care o oferă la CRST, studenții beneficiază de un cadru sănătos pentru formarea lor spirituală, teologică și misiologică, drept pentru care, an de an, noi absolvenți ai acestei școli devin misionari transculturali.

Detalii