Rugăciune pentru misiune – 02 Mai 2021

Paște

Prin învierea lui Isus cunoaștem suveranitatea absolută a lui Dumnezeu asupra vieții și a morții.

Învierea lui Isus este o mărturie și o dovadă pentru învierea oamenilor, acesta fiind un adevăr de bază al credinței creștine. Ca și creștini, găsim mângâiere în faptul că Dumnezeul nostru a devenit om, a murit pentru păcatele noastre și a fost înviat a treia zi. Mormântul nu L-a putut ține. El trăiește și astăzi stă la dreapta lui Dumnezeu Tatăl în cer.

Motive de rugăciune:

  1. Puterea învierii Domnului să coboare peste lumea care trăiește în întuneric și duhul de viață să sufle peste oasele uscate aducând putere, înviorare și viață.
  2. Toți cei care-L consideră pe Isus un simplu om bun, învățător sau profet, să primească revelația morții și învierii Lui, care aduc mântuire pentru întregul neam omenesc.

 

 

Motto: Isus i-a zis: „Eu sunt Învierea și Viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Și oricine trăiește și crede în Mine nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”  Ioan 11:25-26

Proiectul România 100%

Județele cel mai puțin evanghelizate din România: Teleorman

Județul Teleorman este într-o continuă scădere de populație, situându-se la cea mai mică populație din cel puțin ultimul secol [360.178 de locuitori în 2011].

Este considerat unul din cele mai vechi județe românești, datat încă de pe vremea lui Mihai Viteazu. Cu toate că are ieșire la Dunăre, la graniță cu Bulgaria, Teleorman este un județ sărac.

Motive de rugăciune:

  • Plantarea unei biserici în municipiul Turnu Măgurele, unde nu există biserică penticostală.
  • Identificarea evangheliștilor și obținerea resurselor necesare dezvoltării lucrării de evanghelizare în acest județ.
  • Vindecare de ocultism și corupție.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.