Rugăciune pentru misiune – 08 noiembrie 2020

Proiectul România 100%

Parteneriate

 

Evanghelizarea României este posibilă atâta vreme cât lucrăm în unitate.

Motive de rugăciune:

  • Ne rugăm pentru o bună coordonare între regiunile României, pentru punți care să se construiască între orașele cu o prezență penticostală mare și cele cu prezență redusă sau inexistentă.
  • Ne rugăm pentru parteneriate cu biserici, organizații, credincioși penticostali din România și diaspora, care să se implice alături de AREA.
  • Ne rugăm pentru motivarea bisericilor la a oferi susținere spirituală, resurse umane și materiale pentru Marele Seceriș.

Agenția Penticostală de Misiune Externă

Agenția Penticostală de Misiune Externă a luat ființă în anul 2006, la inițiativa unui grup de păstori penticostali români preocupați de evanghelizarea lumii.

APME este membră a PEM (Misiunea Penticostală Europeană) și a World Missions Commission.

APME dorește să mobilizeze bisericile românești din țară și din diaspora pentru Marele Seceriș, să trimită și să susțină misionari români în proiecte transculturale.

Agenția Penticostală de Misiune Externă există pentru a împărtăși cu Biserica planul lui Dumnezeu de răscumpărare a oamenilor din toate națiunile, pentru a mobiliza resursele Bisericii în vederea împlinirii Marii Trimiteri și pentru a coordona procesul de trimitere și susținere a misionarilor. 

APME organizează călătorii de misiune pe termen scurt, asigură o bază de date corectă și actualizată cu privire la misionari și dezvoltă parteneriate cu alte organizații implicate în misiune externă.

Motive de rugăciune:

  • Pentru trimiterea și susţinerea, în parteneriat cu bisericile locale, a cel puțin 200 de misionari români pe termen lung, până în 2022.
  • Pentru o bună colaborare cu toate bisericile din România și diaspora.
  • Înțelepciune și călăuzire divină în luarea deciziilor pentru misionari și pentru dezvoltarea agenției.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.