Rugăciune pentru misiune – 11 aprilie 2021

Ramadan

În 13 aprilie, începe cea de-a 9-a lună din calendarul islamic, luna postului Ramadan. Unul din cei cinci stâlpi ai islamului – postul – e obligatoriu o lună întreagă de la răsăritul soarelui, până la apus.

Musulmanii trebuie să se abțină de la mâncare și plăceri trupești. Deși e considerată luna sfântă, spiritele sunt încinse și e o perioadă dificilă pentru orice musulman.

Una din ultimele 10 nopți ale Ramadanului e Noaptea Puterii. E noaptea în care se crede că a început descoperirea Coranului lui Mahomed, o noapte stranie în care se fac multe rugăciuni. Misionarii creștini atestă că are loc o sporită activitate demonică în această noapte.

Motive de rugăciune:

  • Musulmanii care țin Ramadanul să aibă vise, viziuni și descoperiri ale lui Isus în viețile lor.
  • În dragoste, Biserica să discearnă și să folosească oportunitățile de vestire a Evangheliei musulmanilor.
  • Curaj și protecție pentru misionarii și creștinii care trăiesc printre musulmani.

 

La ora actuală, în lume există în jur de 1,8 miliarde de musulmani, reprezentând circa 24% din populația globului. Aceștia fac parte din 3760 de grupuri etnice, dintre care 3215 sunt neatinse cu Evanghelia.

Proiectul România 100%

Oraș în care AREA a început plantarea unei biserici:

Independența [jud. Constanța]

Salcie Florin & Anamaria, cu băieții Timothy și Luke, au locuit mai bine de 10 ani în Țara Galilor, după care au primit chemarea de a sluji în România și așa au ajuns în Dobrogea.

Sunt trimiși de către Biserica Penticostală Râul Vieții din UK și slujesc în colaborare cu Biserica Penticostală Maranata din Murfatlar.

Motive de rugăciune:

  • Înţelepciune și pricepere în relațiile cu oamenii.
  • Dumnezeu să nimicească piedicile înaintării Evangheliei și din oameni religioși și înconjurați de datini și tradiții să facă oameni credincioși și dedicați.
  • Protecţie divină pentru familie.