Rugăciune pentru misiune – 29 noiembrie 2020

România

În curând vom sărbători Ziua Națională a României, evenimentul istoric din 1918 care a marcat unirea tuturor provinciilor istorice locuite de români într-un singur stat național, România. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru libertatea și pacea de care ne bucurăm în țara noastră. Îi mulțumim că Evanghelia a ajuns până la noi și că există o puternică biserică penticostală în România ce număra 362.314 de credincioși la recensământul din 2011, în prezent având aproape 3000 de biserici.

Din păcate, mai există încă 80 de orașe și comune mari și în jur de 10.800 de sate care nu au o biserică penticostală. Deși este o mare nevoie de evanghelizare și în zona rurală, trebuie să ne amintim că procentul creștinilor este mult mai mic în zonele urbane. Dorim să ne unim eforturile și rugăciunile pentru ca toate orașele și comunele mari din România să fie binecuvântate cu o comunitate penticostală. 

Ne dorim ca Dumnezeu să lucreze în mod extraordinar. Este mare nevoie de resurse umane, dar și financiare. E nevoie de oameni născuți din nou și cu o chemare specială pentru această lucrare de evanghelizare pe plan intern, care sunt gata să se mute și să se investească în acele zone.

Motive de rugăciune:

  • Pentru pace și libertate religioasă în țara noastră; pentru o trezire spirituală reală care să atingă toate bisericile din țară, indiferent de culoarea confesională. 
  • Stabilitatea României: politică, socială, economică şi financiară. 
  • Pentru mobilizare în evanghelizarea și plantarea de biserici în orașele și comunele mari fără o biserică penticostală. 
  • Pentru credincioși penticostali bine echipați și dedicați, gata să se implice în Proiectul 100% și dispuși să se stabilească în localitățile în care este nevoie de noi biserici. 

Proiectul România 100%

Oamenii de afaceri creștini

Există în prezent mulți creștini care conduc afaceri, însă ne rugăm ca și prin prezența lor în piața publică Evanghelia să fie proclamată. 

Motive de rugăciune:

  • Ne rugăm ca oamenii de afaceri creștini să aibă un caracter ales și o viziune evanghelistică, să aibă curajul de a vorbi despre credința lor, să fie gata să își strângă și comori în ceruri, investind în lucrarea Evangheliei.
  • Ne rugăm ca ei să fie oameni care își bazează afacerile pe principii biblice și care prin corectitudinea și modul de conduită în afaceri îi câștigă pentru Hristos pe angajații lor, pe partenerii de afaceri și pe ceilalți oameni cu care intră în contact.