Tabara de misiune Herina iulie 2021

Tabara de misiune Herina iulie 2021

În perioada 26-31 iulie, la Herina, jud. Bistrița Năsăud, a avut loc Tabăra de misiune organizată de APME. A fost o oportunitate extraordinară, în care peste 100 de tineri veniți din toată țara au avut posibilitatea să parcurgă cursul Kairos și să interacționeze cu misionari întorși de pe câmpul de misiune. 

 

Chiar dacă scopul principal al taberei a fost informarea, expunerea și echiparea celor prezenți în direcția lucrării transculturale, totuși nu au lipsit activitățile recreative, părtășia în grupuri mici, momentele de închinare și rugăciunea focalizată. 

Dumnezeu ne-a surprins încă o dată prin modul în care a lucrat la inima celor prezenți. Când tinerii aceștia au fost expuși urgenței lucrării de misiune și au înțeles că încă mai sunt în lume peste 2 miliarde de oameni care nu au auzit Vestea Bună, mulți dintre ei au ales să se dedice acestui scop măreț.

Miercuri seara, în cadrul taberei, președintele APME, Gheorghe Rițișan a prezentat Agenția Penticostală de Misiune Externă și a provocat tinerii la susținerea lucrării de misiune externă printr-o aplicație practică, folosind studiile făcute de organizațiile misionare cu privire la modul în care Biserica utilizează resursele financiare

Mai jos aveți atașat un video în care tinerii de la tabăra de misiune intonează imnul taberei compus de Felicia Guriță. Domnul să lucreze la inimile tuturor celor care îl vor asculta, îl vor învăța și îl vor cânta!

Versurie imnului 

Ascultă astăzi glasul Meu,

În iubire și-n milă-ți vorbesc.

De la început te-am ales iubirea Mea s-o răspândești

Cum Tatăl Meu M-a trimis, așa în lume și eu te trimit

Să fii un martor al Meu pentru lumea ce zace-n Cel rău.

Eu, Domnu-ți vorbesc ca să Mă-nțelegi,

Ferm să rămâi, ne-nfricat să iubești.

 

/: Scoală-te, luminează-te!

Este vremea să strălucești!

Pe cei morți în păcat, să-i trezești,

Spre Hristos ochii lor să-i îndrepți. :/

 

Lumina neamurilor

Eu, Domnul, te pun ca să fii,

Calea să Mi-o pregătești, mântuirea Mea să o vestești.

Și cu atât mai mult, prin tine-n lume Eu vreau să trăiesc,

Viața s-o las din belșug și chiar dreptate să-nfăptuiesc.

Eu, Domnu-ți vorbesc ca să Mă-nțelegi,

Ferm să rămâi, ne-nfricat să iubești.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.