Rugăciune pentru misiune – 26 iulie 2020

IONUȚ & CRISTINA

Ionuț și Cristina sunt trimiși în misiune de Biserica Betel din Constanța, în parteneriat cu organizație OM. Ionuț s-a întors la Dumnezeu după ce a cunoscut-o pe Cristina, printr-o experiență personală cu Domnul în biserica din care fac parte.

Tot acolo au înțeles și chemarea lui Dumnezeu de a sluji oamenilor din întreaga lume. S-au căsătorit în 2009 și Dumnezeu i-a binecuvântat până în prezent cu trei fetițe.

Împreună au slujit timp de trei ani și șapte luni pe vaporul Logos Hope. Având la bord 400 de misionari din peste 60 de țări, Logos Hope acostează în porturi din întreaga lume, ducând cunoștință, ajutor și speranță. Realizează aceste obiective prin donații și vânzare de literatură creștină și educațională, prin seminarii, prin ajutorare practică (construcții, sprijin umanitar, lucrări medicale etc.). Toate aceste activități sunt menite să le arate oamenilor dragostea lui Dumnezeu.

Ca ofițer de marină militară, în rezervă acum, Ionuț a avut ocazia să vestească Evanghelia multor militari și lucrători portuari. În fiecare lună a acostat în cel puțin 2 porturi, unde a avut ocazia să le vorbească marinarilor – uneori individual, alteori a invitat la bord grupuri de câte 200-300 de persoane. De fiecare dată, Ionuț a putut vedea cum mâna lui Dumnezeu atinge suflete și a plecat din fiecare port mai bogat cu încă un grup de prieteni.

Anul 2020 reprezintă unul de tranziție pentru familia lor: de pe vapor, către arabii din Orientul Mijlociu.

Motive de rugăciune:

  • Sănătate fizică, emoțională și spirituală pentru întreaga familie: în timpul deselor călătorii și numeroaselor mutări.
  • Călăuzire și uși deschise în procesul de mutare în Orientul Mijolociu: întărirea relațiilor deja existente și viitoare întâliniri divine.
  • Să fie sare și lumină și să facă voia Domnului în orice împrejurare.

Proiectul România 100%

Județul
PRAHOVA

În urma recensământului din 2011, populația județului Prahova era de 762.886 locuitori. Dintre județele din țară, Prahova este codaș ca suprafață, însă este al treilea cel mai mare județ ca populație.
93% dintre locuitori s-au declarat ortodocși, 0,7% penticostali și 0,59% adventiști de ziua a șaptea. Județul este compus din 2 municipii și 12 orașe, iar în 6 dintre ele nu există biserică penticostală.

Motive de rugăciune:

  • Plantarea de biserici în localitățile: Azuga, Breaza, Comarnic, Mâneciu, Urlați și Bucov.
  • Identificarea de slujitori gata să facă evanghelizare în orașele amintite.
  • Găsirea resurselor necesare pentru a susține lucrarea de plantare de biserici.
  • Uși deschise pentru vestirea Evangheliei și inimi deschise pentru primirea ei.

Lasă un Răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.